Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 036-5345684
  • info@stam-almere.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Breng je geldzaken in kaart als je toch thuis zit

Door het coronavirus zitten we massaal meer thuis en hebben we tijd over. Grijp deze kans aan voor het op orde brengen van je financiën.

Het coronavirus zet het dagelijkse leven stil. Veel zaken mogen niet meer omdat je zoveel mogelijk thuis moet blijven. Op zich staat je hoofd niet naar het regelen van je geldzaken, maar je kunt er wel baat bij hebben. Zeker als op termijn alles stilvalt door een lockdown. We wijzen jou graag de richting.

Lees je de krant waar je lid van bent ook echt?​

 

Waar betaal je eigenlijk iedere maand voor?

Iedere maand halen bedrijven geld van jouw rekening af. Je hebt ze waarschijnlijk in een ver verleden een machtiging gegeven, maar maak je nog steeds gebruik van de diensten of producten? Lees je de krant waar je lid van bent ook echt? Neem bijvoorbeeld van een half jaar de bankafschriften door en zie waar iedere maand weer het geld naar toe gaat.

Mis je de sportschool ook echt?

Een lidmaatschap bij een sportschool wordt vaak afgesloten in de maand januari. Om goede voornemens uit te laten komen is de eerste stap het aangaan van een abonnement. Het is ook gelijk een stok achter de deur. Je betaalt ervoor, dus moet je ook wel sporten. Helaas breekt die stok achter de deur vaak in februari alweer af. De sportscholen zijn door het coronavirus nu gesloten. Als het goed is moet je hier last van hebben. Je kunt immers niet meer sporten. Als dat niet het geval is, kun je jouw lidmaatschap dus ook wel opzeggen.

Neem je verzekeringen weer eens door

De meeste mensen pakken de verzekeringen er pas bij als er schade is. Maar verzekeringen hebben aandacht nodig om te voorkomen dat ze niet afgestemd zijn op de praktijk. Je hebt bijvoorbeeld kostbaarheden verzekerd die je niet meer bezit of één van de kinderen gaat voor de studie het huis uit en moet eigen verzekeringen hebben. Of je auto is 15 jaar oud, maar is nog steeds WA casco (all risks) verzekerd. Je hoeft geen verstand van verzekeringen te hebben. De adviseur kan jou helpen en is telefonisch bereikbaar.

Alle hypotheekstukken erbij zoeken

De hypotheekrentes zijn nog steeds zeer laag. Misschien kun je daar wel van profiteren. Zeker als je nog een korte resterende rentevast periode hebt en nu een hoge hypotheekrente betaalt. Berekenen of het overstappen uit kan hoef je niet zelf te doen. Daar kan de onafhankelijk adviseur bij helpen. Maar daarvoor is het wel handig dat je de hypotheekstukken bij de hand hebt.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 01-04-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.